Sw çok güzel yapanın ellerine sağlık, aşırı kalabalık uniqler anında kesiliyo sistem gayet güzel ve eylenceli Yıllardır oynuyorum silkroad pvp servelerinda aradıgım derli toplu anlaşılır karmaşık olmayan bir server olmuş elinize saglık

eski sro zamanlarındaki gibi derli toplu anlaşılır karmaşık olmayan bir server olmuş gm cok ilgili atılan butun sorulara cevap verıyor. Hayırlı olsun... --xmoj

Oyun güzel görünüyor. Ellerinize sağlık...
IGN: ManiaC

Gm ilgili, player sayısı iyi ve oyun başarılı hazırlanmış.

Aga Bu Server Tam İstediğim Gibi Elinize Emeğinize Sağlık

Eventler ile güzel zamanlar geçirip Job ile keyif almaktan zamanı anlamayacagınız yerin adresi Estes Game'dir. ( Microsoft )

Ekli dosyalar

• rock.png
    rock.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 3
Leş gibi server Yönetim berbat gm 2 dakida bir birşey ekleyip birşey siliyor lagdan gecilmiyor oyunda gm server açma parasını cıkarmak ıcın 50bin takla atıyor boş beleş server sakın başlamayın başlayan arkadaşlarınızada bu mesajı gösterebilirisin

2008 yılında başadım bu maceraya seneler sonra tekrar baaşladım joymax sitesinde reklamınızı görünce oyununuzu incelemek istedim oyunu inceledikçe dahada hecanlandım çünkü cok güzel bir pvp servere benzio beni cezbeden en büyük özelliklerden biri deişik kostumler silah parlaması ve bütün oyuncuları düşünüp haksız bir ortam yaratmanız çünkü oyunun mantığını okkadar güzel hazırlamışsınızki emeğize sağlık para yatıranda yatırmayanda aynı sartlara sahıp mesela para yatırmayan unıqe keserelk kervan cekerek herseye ucretsız sahıp olablıo.oyunun içindeki arenalar olsun özel unıqeler olsun düşen hediyeler olsun hepsi çok ince düşünülüp ilmik ilmik işlenmiş kısacası server buram buram emek kokuyor umarım sizde hak ettinizi kazanırsınız ben oyyundan gayet memnunum ve ayrıca dıyer gm ler gıbı olmayıp bızımle gerek diskort gerekse destek bildirim kısmından yardımcı olup sabırla sorularımızı dinlediniz için ayrıyetten teşekkür ederim oyunun başarıların devamını diler kendi zevkimi almaya devam ediom ve çok eğleniom.
YALAN!

BURADA YAZILAN IYI YORUMLARIN 2 SEBEBI VAR 1 500 TL ETKINLIKLI MESAJ YARISMASI 2.Sİ GM YARDIMLI GUILD OLMASI ( YATIRDIKLARI AZ PARAYI KATLAMA CABALARI) BOŞUNA GİRİP VAKTİNİ PARANI HEBA ETME

2008 yılında başadım bu maceraya seneler sonra tekrar baaşladım joymax sitesinde reklamınızı görünce oyununuzu incelemek istedim oyunu inceledikçe dahada hecanlandım çünkü cok güzel bir pvp servere benzio beni cezbeden en büyük özelliklerden biri deişik kostumler silah parlaması ve bütün oyuncuları düşünüp haksız bir ortam yaratmanız çünkü oyunun mantığını okkadar güzel hazırlamışsınızki emeğize sağlık para yatıranda yatırmayanda aynı sartlara sahıp mesela para yatırmayan unıqe keserelk kervan cekerek herseye ucretsız sahıp olablıo.oyunun içindeki arenalar olsun özel unıqeler olsun düşen hediyeler olsun hepsi çok ince düşünülüp ilmik ilmik işlenmiş kısacası server buram buram emek kokuyor umarım sizde hak ettinizi kazanırsınız ben oyyundan gayet memnunum ve ayrıca dıyer gm ler gıbı olmayıp bızımle gerek diskort gerekse destek bildirim kısmından yardımcı olup sabırla sorularımızı dinlediniz için ayrıyetten teşekkür ederim oyunun başarıların devamını diler kendi zevkimi almaya devam ediom ve çok eğleniom.
DUMENI KES ROMAN YAZSAYDIN YALANCI

15 k Donate yaptığım bir server ama en büyük pişmanlığım 5 para etmez oyun yöneticilerinden oluşuyor Kale Savaşını aldım 4 gün boyunca t**ak geçer gibi ödül vermemek için oyaladılar paraya tapan kişiler donate yapıcam derseniz 5 dakikada ilgilenirler aksi takdirde ilgi alaka beklemeyin kendi kafalarına göre sistemi değiştirip oyuncunun 1 ayda yaptığı emeği çöp edebilirler. En az 7-8 yıldır Pvp serverlar oynuyorum ama en son girilmesi gereken server paranıza ve zamanınıza yazık ayriyetten gördüğüm 5-6 player ingame almış.

Oynayacak arkadaşlara şimdiden bol şans belki rekabet olur ama 15-20 k donate atarak paylı arkadaşlara yetişmeniz gerekicek benim gibi :)

Burda gördüğünüz birçok yorum iyi yorum yapanlara 500 tl ödül verdikleri için :)
İsteyen arkadaşlara kanıt’ta sunabilirim hepsi mevcut :)

1 ay sonra başladım , gerçekten hakkını veriyor. Süper ötesi elinize sağlık.

15 k Donate yaptığım bir server ama en büyük pişmanlığım 5 para etmez oyun yöneticilerinden oluşuyor Kale Savaşını aldım 4 gün boyunca t**ak geçer gibi ödül vermemek için oyaladılar paraya tapan kişiler donate yapıcam derseniz 5 dakikada ilgilenirler aksi takdirde ilgi alaka beklemeyin kendi kafalarına göre sistemi değiştirip oyuncunun 1 ayda yaptığı emeği çöp edebilirler. En az 7-8 yıldır Pvp serverlar oynuyorum ama en son girilmesi gereken server paranıza ve zamanınıza yazık ayriyetten gördüğüm 5-6 player ingame almış.

Oynayacak arkadaşlara şimdiden bol şans belki rekabet olur ama 15-20 k donate atarak paylı arkadaşlara yetişmeniz gerekicek benim gibi :)

Burda gördüğünüz birçok yorum iyi yorum yapanlara 500 tl ödül verdikleri için :)
görüşlerinize saygı duyuyoruz kimse ye enayi gibi ingame yapmadık yapmayızda siz böyle düşünebilirsiniz başka oyunlar gibi 2 haftada kapatıp gitmiyoruz sezon 2 güncellemesinde harcadığımız miktarı Allah biliyor size tamamen şahsım adına yorum atıyorum 1 tane oyuncuya bile ingame yaptıysak namussuz oglu namussuz olalım Bu kafanızda kurdugnuz düşünceyi allaha havale ediyorum.. saygılarımla

güzel oyun inşallah dedikleri gibi kapatmadan devam ettirirler iyisiyle kötüsüyle pvp atacağım bir oyun olur

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri