Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
120 CapEstes Game 120 Cap I New Systeam I İs Comei̇ng I 17.03.2025 I Hemen Katıl
Güzel ve zevkli bir oyun ortamı gercekden eylenceli vakit geciyor extra yapılan etkinlikler de cabası ve oyun kurucu arkadasların sorulan soruları cvpsız bırakmaması gayet guzel her sroda bu olmuyor neyazkkı tebrık ederım senı HoLiGaN
2008 yılında başadım bu maceraya seneler sonra tekrar baaşladım joymax sitesinde reklamınızı görünce oyununuzu incelemek istedim oyunu inceledikçe dahada hecanlandım çünkü cok güzel bir pvp servere benzio beni cezbeden en büyük özelliklerden biri deişik kostumler silah parlaması ve bütün oyuncuları düşünüp haksız bir ortam yaratmanız çünkü oyunun mantığını okkadar güzel hazırlamışsınızki emeğize sağlık para yatıranda yatırmayanda aynı sartlara sahıp mesela para yatırmayan unıqe keserelk kervan cekerek herseye ucretsız sahıp olablıo.oyunun içindeki arenalar olsun özel unıqeler olsun düşen hediyeler olsun hepsi çok ince düşünülüp ilmik ilmik işlenmiş kısacası server buram buram emek kokuyor umarım sizde hak ettinizi kazanırsınız ben oyyundan gayet memnunum ve ayrıca dıyer gm ler gıbı olmayıp bızımle gerek diskort gerekse destek bildirim kısmından yardımcı olup sabırla sorularımızı dinlediniz için ayrıyetten teşekkür ederim oyunun başarıların devamını diler kendi zevkimi almaya devam ediom ve çok eğleniom.
Yıllardır oynuyorum silkroad pvp servelerinda aradıgım derli toplu anlaşılır karmaşık olmayan bir server olmuş elinize saglık deneyim kokuyor emek var resmen tecrübeler yansımış server zamanla daha basarılı olucaktır oturacaktır yolunuz acık olsun ‘Sahmaran’
Sw çok güzel yapanın ellerine sağlık, aşırı kalabalık uniqler anında kesiliyo ama olsun bu oyunun tadı tuzudur, gerçekten eski sro zamanlarındaki gibi süper olmuş herkesi bekleriz (Sasuke)