120 Cap Estes Game 120 Cap I New Systeam I İs Comei̇ng I 17.03.2025 I Hemen Katıl

estesonline

Server Sahibi
Server Sahibi
-
Sol taraf.jpg
Orta.jpg
Header Gif en sag taraf.gif

estes tanıtım.jpg

Ekli dosyalar

• Orta.jpg
    Orta.jpg
    32.6 KB · Görüntüleme: 1
Moderatör tarafında düzenlendi:
Server Tatlı ama eksikler var umarım iyileştirme olur

evet hayırlı olsun öncelikle. gm cok ilgili atılan butun sorulara cevap verıyor. oyun da iyi gıdıyor herkesi bekleriz

Oyun muhteşem eksiklik elbet olabilir ama bilin ki girince çıkamıyorsunuz :) -HANIMCI

Güzel ve zevkli bir oyun ortamı gercekden eylenceli vakit geciyor extra yapılan etkinlikler de cabası ve oyun kurucu arkadasların sorulan soruları cvpsız bırakmaması gayet guzel her sroda bu olmuyor neyazkkı tebrık ederım senı HoLiGaN

2008 yılında başadım bu maceraya seneler sonra tekrar baaşladım joymax sitesinde reklamınızı görünce oyununuzu incelemek istedim oyunu inceledikçe dahada hecanlandım çünkü cok güzel bir pvp servere benzio beni cezbeden en büyük özelliklerden biri deişik kostumler silah parlaması ve bütün oyuncuları düşünüp haksız bir ortam yaratmanız çünkü oyunun mantığını okkadar güzel hazırlamışsınızki emeğize sağlık para yatıranda yatırmayanda aynı sartlara sahıp mesela para yatırmayan unıqe keserelk kervan cekerek herseye ucretsız sahıp olablıo.oyunun içindeki arenalar olsun özel unıqeler olsun düşen hediyeler olsun hepsi çok ince düşünülüp ilmik ilmik işlenmiş kısacası server buram buram emek kokuyor umarım sizde hak ettinizi kazanırsınız ben oyyundan gayet memnunum ve ayrıca dıyer gm ler gıbı olmayıp bızımle gerek diskort gerekse destek bildirim kısmından yardımcı olup sabırla sorularımızı dinlediniz için ayrıyetten teşekkür ederim oyunun başarıların devamını diler kendi zevkimi almaya devam ediom ve çok eğleniom.

Thief severlerin aradıgı adres ( Game_Over )

hem oyun ve sistem olarak çok güzel hemde gm ve yönetici olarak çok ilgili ve oyunla alakalılar . Cesmisiyah

Herkese Basarılar diliyorum Güzel Oyun Elıne Emegıne Saglık...

Yıllardır oynuyorum silkroad pvp servelerinda aradıgım derli toplu anlaşılır karmaşık olmayan bir server olmuş elinize saglık deneyim kokuyor emek var resmen tecrübeler yansımış server zamanla daha basarılı olucaktır oturacaktır yolunuz acık olsun ‘Sahmaran’

sistem gayet güzel ve eylenceli gm lerin player ile iletişimleride gayet iyi

Sw çok güzel yapanın ellerine sağlık, aşırı kalabalık uniqler anında kesiliyo ama olsun bu oyunun tadı tuzudur, gerçekten eski sro zamanlarındaki gibi süper olmuş herkesi bekleriz (Sasuke)

Çok başarılı akıp giden bir sw rekabet yoğun gm çok ilgili BURDAYIZ!!!
Nck: ConquesT

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Geri